Knjiga Skodelica življenja

Kako se soočiti z anksiozno motnjo?

Iskrena avtobiografija o soočenju z anksiozno motnjo je privrela iz mojih največjih globin in hkrati črpala navdih iz največjih višin, ki sem jih ravno zaradi te preizkušnje dosegla. Rojevala se je enajst let in luč sveta ugledala trinajsto leto po vijugasti poti iskanja rešitev iz primeža tesnobe. Preiskala sem svet, a vero in pogum na koncu našla čisto blizu, v sebi. Naše misli in sprejemanje samega sebe ustvarjajo našo sedanjost in so lahko naše zdravilo.

Knjiga je brezčasna in večplastna. Njeno poslanstvo je večje razumevanje in sprejemanje anksioznosti v družbi, priznanje čudovitim ljudem, ki jih tesnoba preizkuša in vsem tistim, ki jim želijo stati ob strani. Brez dlake na jeziku opisuje vzroke za nastanek tesnobe, občutenje in doživljanje te nadloge, izkušnje s klasičnim in alternativnim zdravstvom, napačne odzive okolice nanjo, metode, tehnike in knjige za samopomoč ter končno preobrat v načinu dojemanja te učiteljice, ki lahko vodi v naše največje razodetje. Tesnoba je posledica odnosa do sebe in ko prisluhnemo svoji duši, se proces zdravljenja začne.

Podati želi roko vam, ki tavate v brezizhodnosti tesnobe. Poučiti vas, ki bi radi svojim ljubljenim priskočili na pomoč. Opomniti tiste, ki ste na meji izgorelosti, da si z majhnimi spremembami prihranite veliko trpljenje. In na koncu ponesti v svet voljo za spremembe in svetlobo na koncu tunela tesnobe. Obogatena z avtorskimi slikami pisateljice se bralca dotakne ne samo kot pogumen korak razgaljenja njenih najglobljih notranjih svetov, ampak tudi kot umetniško delo.

Podatki o knjigi:

  • vezava: trda
  • število strani: 280
  • prva izdaja: januar 2020
  • format: 16,5 x 23,5
  • ilustracije: slikarsko ustvarjanje avtorice

Cena: 29,40€

Vpogled v knjigo

Ste se tudi sami že srečali s tesnobo? Ta knjiga je prava za vas.
Kako si lahko z majhnimi koraki prihranite veliko preizkušnjo? Naročite svoj izvod knjige!