Knjiga Skodelica življenja

Podatki o knjigi:

  • vezava: trda
  • število strani: 280
  • izdaja januar 2020: prvi ponatis oktober 2020,
  • drugi ponatis marec 2021
  • format: 16,5 x 23,5
  • ilustracije: slikarsko ustvarjanje avtorice

Opis

Iskrena avtobiografija o soočenju z anksiozno motnjo je privrela iz mojih največjih globin in hkrati črpala navdih iz največjih višin, ki sem jih ravno zaradi te preizkušnje dosegla. Rojevala se je enajst let in luč sveta ugledala trinajsto leto po vijugasti poti iskanja rešitev iz primeža tesnobe. Preiskala sem svet, a vero in pogum na koncu našla čisto blizu, v sebi. Naše misli in sprejemanje samega sebe ustvarjajo našo sedanjost in so lahko naše zdravilo.

Knjiga je brezčasna in večplastna. Njeno poslanstvo je večje razumevanje in sprejemanje anksioznosti v družbi, priznanje čudovitim ljudem, ki jih tesnoba preizkuša in vsem tistim, ki jim želijo stati ob strani. Brez dlake na jeziku opisuje vzroke za nastanek tesnobe, občutenje in doživljanje te nadloge, izkušnje s klasičnim in alternativnim zdravstvom, napačne odzive okolice nanjo, metode, tehnike in knjige za samopomoč ter končno preobrat v načinu dojemanja te učiteljice, ki lahko vodi v naše največje razodetje. Tesnoba je posledica odnosa do sebe in ko prisluhnemo svoji duši, se proces zdravljenja začne.

Podati želi roko vam, ki tavate v brezizhodnosti tesnobe. Poučiti vas, ki bi radi svojim ljubljenim priskočili na pomoč. Opomniti tiste, ki ste na meji izgorelosti, da si z majhnimi spremembami prihranite veliko trpljenje. In na koncu ponesti v svet voljo za spremembe in svetlobo na koncu tunela tesnobe. Obogatena z avtorskimi slikami pisateljice se bralca dotakne ne samo kot pogumen korak razgaljenja njenih najglobljih notranjih svetov, ampak tudi kot umetniško delo.

 

 

Tesnoba

Ste se tudi sami že srečali s tesnobo? Potem je ta knjiga prava za vas. Pomagala vam bo razumeti to čustveno stanje in načine, kako se spopasti z njo. Našli se boste v njej in se opogumili.

Strah

Življenje v strahu nam onemogoča pristno doživljanje življenja. Hromi nas in nam onemogoča biti, to, kar v resnici smo. Knjiga vam bo pomagala delovati iz ljubezni namesto iz strahu in poiskati odgovore v vas samih.

Moja zgodba

Moja iskrena zgodba vam lahko pomaga k boljšemu razumevanju samega sebe in spoznanju, da z vami ni nič narobe. Lažje vas bodo razumeli vaši bližnji. Premagali boste sram in stigmo in lažje obrnili novo poglavje vašega življenja.

Z ljubeznijo polnite skodelico svojega življenja. Predvsem z ljubeznijo do sebe.

Tatjana Grča