O meni

tatjana-grca-omeni

Rada berem, slikam, potujem, pišem potopise, obiskujem gledališče in naravo ter iščem pristne in iskrene odnose z ljudmi.

Tatjana Grča

Mama in podjetnica, ki je zaradi tesnobe postala slikarka in pisateljica.

Kaj lahko naredim s to tesnobo?…

Napisala bom knjigo o njej, da me bodo razumeli tisti, ki jih imam rada, in da bodo druge razumeli tisti, ki bi jih morali. Če bo knjiga za trenutek ali droben premik naprej pomagala komur koli s tesnobo, je vredno. Nekdo, ki je doživljal kaj podobnega, se bo našel v njej. Ali pa bo nekomu uspelo zaradi nje pravočasno narediti korak v pravo smer, da si prihrani mojo pot. Za te ljudi je vredno.

Kot mama treh sinov in direktorica družinskega gradbenega podjetja sem se soočila z izgorelostjo in poskusila svojo največjo preizkušnjo preobraziti v priložnost za osebno rast in umetniško ustvarjanje. Znašla sem se na nepoznanem področju, polnem tančic, tabujev in skrivnosti. Z željo po ozdravitvi sem se podala na pot raziskovanja, iskanja rešitev in svetlobe na koncu tunela. S to knjigo izpolnjujem dano obljubo, da bom vse svoje izkušnje in bolečine ponovno podoživela ob pisanju te avtobiografije v pomoč tistim, ki si ne upajo spregovoriti.


DAMA LETA 2019

Moje delo v družinskem gradbenem podjetju Gradnje Grča d.o.o. ob pridobivanju znaka odličnosti v gradbeništvu in vloga prve ženske predsednice poslovnega združenja BNI Ilirija ter umetniško ustvarjanje so botrovali nominaciji za Damo leta 2019 pod sloganom »od Triglava do Vardara« v Vrnjački Banji. Priznanja so bila podeljena uspešnim ženskam iz javnega, družbenega in poslovnega življenja za njihovo delo, družbeni doprinos in ustvarjalnost.